Lupus.ro

Ne place sa credem ca acest site va oferi un raspuns promt celor ce cauta informatii privind lupusul si din toata inima ne dorim ca acest site sa ajute cat mai multe persoane in a gasi o alinare cat de mica in fata unei boli atat de crude ca lupusul.
Comunitatea online generata de Lupus.ro speram sa fie una puternica si prezenta la nevoie pentru fiecare-n parte, chiar daca doar cu un sfat sau prin simpla prezenta.

Detinatorul acestui site, ea insasi afectata de lupus, a simtit pe propria piele, la propriu si la figurat ce inseamna lipsa de informatie privind aceasta boala. Schimbarile pe care un bolnav de lupus trebuie sa le accepte, noul stil de viata necesar, constientizarea bolii si implicatiile ei pe termen lung sunt doar cateva dintre problemele pe care dorim sa le expunem aici.

Daca prin efortul nostru comun vom reusi sa oferim macar 1 secunda de alinare celor suferinzi, misiunea noastra este un succes si o vom continua. Speram ca alaturi de noi sa fie si familiile celor suferinzi pentru ca sprijinul moral, o vorba buna la momentul protrivit pot face diferenta dintre disperare sau zambet.

Este trist sa vedem ca la aceasta ora (din cate cunoastem) suntem singurul site romanesc oferind informatii exclusive despre lupus. Speram ca si altii ne vor urma exemplul in curand.

Toate aceste dorinte de mai sus s-au concretizat sub forma acestui site si forum si speram ca intr-un viitor sa facem chiar mai mult in functie de posibilitatile materiale & financiare disponibile.

Intreaga activitate legata de lupus.ro este voluntara si non-profit. Persoanele implicate in acest proiect sustin existenta lupus.ro si activitatilor anexe siteului din fonduri personale.
In cazul in care doriti sa participati in acest proiect nu exitati in a ne contacta la adresa de e-mail: admin [at] lupus [dot] ro.

3 păreri la “Lupus.ro

 1. Panait Aida

  Buna ziua,

  sotul meu a fost diagnosticat cu les din an anul 2001. In momentul de fata trebuie sa se opereze la ambele picioare pentru proteze. Intrebarea mea este daca ma puteti ajuta cu informatii despre cele mai bune proteze si ce medic ar fi indicat sa consultam.
  Multumesc ,
  Panait Aida

  Răspunde
 2. mihai gheorghiu

  Ma numesc mihai =,sunt din Bucuresti si as dori sa-mi unde sa mergpentru tratament,(doctor sau clinica specializata

  Răspunde
 3. adelina

  Salut sunt Adelina ma tratez de boala Lupus de acum 8 ani,sunt din Moldova.Medicii aici imi spun una si aceiasi de fiecare data de cite ori plec la spital.Doresc sa consult si alti specialisti,ar putea sa ma ajute cineva?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>